Как поправяме?

Ремонт на кола пострадала от градушка, без боя (PDR), описва метод за отстраняване на дребни вдлъбнатини от тялото на моторно превозно средство. Голяма част от увреждането може да се ремонтира с PDR методът, така че повърхността на боята да остане непокътната. PDR може да се използва както върху алуминиеви, така и стоманени панели.

About image

Xeldex PDR Software

Благодарение на Xeldex Software, вие можете да наблюдавате всеки етап от работния процес. Xeldex е проектиран с цел подобряване на административния и управителния процес на колите постъпили на ремонт в КАРДИНГ ПДР ТИЙМ. Той спомага за мобилните ни операции както на национално, така и на международно ниво, тъй като достъпът до него може да бъде осъществен от всяка точка на планетата.

Всички ваши обекти са директно свързани по информационен път с централния ни сървър. Така вие разполагате с персонализиран достъп до нашия софтуер Xeldex, който ви позволява да проследявате в реално време всяко едно от досиетата ви и да се информарите, ако това ви се налага.

Xeldex PDR Software Logo

Какво е ПДР технология?

Ремонт на кола пострадала от градушка, без боя (PDR), описва метод за отстраняване на дребни вдлъбнатини от тялото на моторно превозно средство

Прочети повече

Kвалифициран екип!

Най-често срещаните PDR техники използват специални метални инструменти, за да се избутат вдлъбнатините от долната страна на панела на тялото.

Прочети повече

След ремонт по ПДР метода, колата запазва оригиналния си цвят

Голяма част от увреждането може да се ремонтира с PDR методът, така че повърхността на боята да остане непокътната.

Прочети повече
1 / 3

Обучение

Запишете се за обучение на PDR Техници, в което ще ви запознаем с основите на работата с технологията ни. Станете част от нашият екип, като кандидатствате.

ЗАПИСВАНЕ

Научете повече за нашата партньорска мрежа.

Научете повече за нашите предложения.

ВИЖ ОЩЕ