КАРДИНГ сме специализирана компания за ремонт на автомобили пострадали вследствие от градушка без кит и боя.

Създадена в София- България през 2003г., КАРДИНГ ПДР ТИЙМ ЕООД  е специализирана компания в сферата на ремонт по автомобили пострадали вследствие от градушка без кит и боя,. по метода ПДР.

Основател и Изпълнителен директор на компанията е Драгомир Трухчев, един от пионерите по метода ПДР в Европа, с повече от 25 г. международен опит в сферата на ПДР във Франция, Швейцария, Италия и други Европейски държави.

About Image

Дейността на фирмата се развива на национално и международно ниво, като разполагаме със специализиран мобилен екип от ПДР техници, които в кратък срок се отзовават на мястото на пострадалия район от градушка.

Също така нашите ПДР специалисти могат да бъдат оперативни навсякъде в Европа чрез изграждането на платформи за управление и ремонт  на паркове от автомобили пострадали вследствие от градушка без боя и кит, по метода ПДР.

Предимствата са кратък срок за изпълнение ремонта по метода ПДР, съответно и по-бързо връщане на колата на клиента; една уникална и високо качествена услуга за нови и наскоро закупени коли.

Наши основни клиенти за ремонт по ПДР методът от Автомобилния бизнес.

Застрахователни компании, автокъщти, дружества за автомобили под наем, собственици на автосервизи,  лизинг дружества както и индивидуални лица.

Центърът ни за оценки и ремонтни услуги се намира в ‘’КАРДИНГ Авто Козметик Център’’  на адрес София 1309,  ул. Илийчо ИЛИЕВ 8 до Бензиностанция ШЕЛ на бул. ‘’Сливница’’. (след ул. Опълченска по посока ж.к. Люлин)

За оценки и ремонтни услуги от градушка по вашия автомобил, моля заповядайте като нашите експерти ще бъдат на вашите услуги

Галерия

Вижте нашата галерия с част от процеса на работа какво и коли на клиенти

ВИЖ ОЩЕ

Научете повече за нашата партньорска мрежа.

Научете повече за нашите предложения.

ВИЖ ОЩЕ